Wednesday, 7 September 2011

KuIh RaYa CaCAmArbA


DImulakan dengan assalamualaikum..Sempena masih mood raya ni..brape banyak kuih raya yang telah anda rasa atau mmg anda ada byk beli kuih raya..ni dh lpas raya skit,mula la open house dan jugak jamuan raya mula dtg menjemput..mewah sungguh kita dgn makanan..tu pon ada jgk org bodoh kata buat apa susah2 nk bantu Somalia yang xda mknan sedangkan org Malaysia pon ada yang x cukup makan..Bodoh sungguh..cuba bezakan antara x cukup makan dgn xda langsung makanan utk dimkn..Selagi anda berada di Malaysia,selagi anda berusaha,konpom mest ada duit skit utk mkn..kurang2 pon mkn nasik lauk telur..kn..mkn jgk..Walo bagaimanapun,beringat lah utk org susah jgk,sedekah dan jugak bagi la bantuan,kalo x byk pon skit jd la..jgn nk asik melantak ja..


Formation kuih hari raya..

Skrang disajikan kuih raya dihari Raya..ada berapa jenis..anda boleh kira sendri..jgn tanya nama sbb sy pon x ingt..ada byk sgt..haha

bahulu..standet..




ni nama die kuih german sbb warna die biru tp rase die btul2 mcm kuih arab..haha

























okeh..dh abis kire brape byk.skrang anda boleh join pertandingan mkn kuih raya..hahaha..steady..



2 comments:

  1. bnyaknyer kuih raya.. bak cn skit..hehehe

    ReplyDelete
  2. amik la yg mane nk..jgn malu jgn segan..haha

    ReplyDelete

kOmeN la aPa yAnG PaTuT