Thursday, 29 September 2011

The CrEAm & FuDgE FaCtOrY

Ada sesiapa..hehe..mcm ayat omputih yg salu bt highlite dlm majalah..anyone !! okeh..ni ari tue aku terbaca dkt blog cik epal yang die pegi mkn eskrem yg sdap dkt KLCC..jd wife aku dh meraung2 nk jugak sbb dlm gambar tu nmpk sedap..katany eskrem ni spesel.lain dr Baskin,New zealand mau pon haagen dazs..die ltak atas marmar lpas tu ketuk2..wut ? ketuk2..xpa.kitorg g try..



Bile dh sampai depan kaunter..aku dh xtau mcm mane nk pilih..ada step plak tu..mule2 kna pilih nk eskrem ape..lpas tu kna pilih nk campur dgn ape..lpas tu nk kna pilih nk ltak eskrem tu dlm ape..gilor kompelikated..tp memandangkan ada awek yg duk kt sebelah tu nk ajarkn..aku bt2 muke macho mcm tau nk amik ape..tp utk bg nmpk lbey edukated,kite tnye apa awek tu punye suggestion..Hahaha


Jadi aku pilih eskrem berperisa cheesecake dan strawberry..filling die amik pie filling apple dan ferrero rocher dan ltak dlm nut waffle bowl..beginilah hasilny


Menarik kan..meh kasi rase plak..sdap ke x..





Mmg sedap..mmg terbaik..



Creamiest ice cream on EARTH ?? ok..bole la


okeh..sekian..steady




2 comments:

  1. bab nak memilih tu banyak bazir masa tu. hahaha. tapi cam sedap pulak aiskrim dekat atas ni :D

    ReplyDelete
  2. nk bt2 tau nk pilih yg mana tu yg ssh...karang nmpk sgt jakunny..haha..tp yg kt ats tu mmg sdap.hee..promote

    ReplyDelete

kOmeN la aPa yAnG PaTuT