Monday, 26 September 2011

MeLTinG CHeesE BurGeR

Memperkenalkan daging burger Marina terbaik dr ladang..Tp kena buat sendri la..cara2 pembuatan..Mula2,dapatkan pati burger anda dari pasaraya berdekatan.Diingatkan ye..Marina Salisbury Steak..Harga RM10 lbey..ada 4 keping..ape..mahal ?? huh ! produk berkualiti mest la mahal skit...okeh..ni bahan2ny..


Halal..no worries..
Caution !! Do not defrost..Keluar peti ais,terus masuk kuali..Terbaik..
85% daging lembu..sbb tu ada sikit mahal..hehe
roti burger gardenia..berkualiti sbb die x hancur..

Pertama :

saiz daging burger dibandingkan dengan saiz syiling 50sen
roti burger..sapu butter dulu..
ltak dalam kuali satu kali
dh agk kuning nsib baik x burn tu angkt la..
daging burger msuk kuali pn jgn smpi burn
cheesdale
ltak cheese atas daging dlm kuali..bg die melt skit je..

kasi ltak mayonis dgn black pepper utk menambahkn kesedapan

ni lah hasilny..terbaik dr kuali..

x sampai 30 saat dh jd mcm ni..sedap..

moral of the story..Marina burger adalah yg terbaik utk tujuan mkn sendiri kt rumah ataupun bbq..Sekian..Steady..Tq



3 comments:

  1. bro marina burger ni beli kat mana? tengok kat giant pun x de ..

    ReplyDelete
  2. ada bro..salu pasaraya besar2 mest ada punya.x pun ms bro pegi dh abis stok kot..usaha tangga kejayaan..haha

    ReplyDelete

kOmeN la aPa yAnG PaTuT